Andere Toekomst geeft jou inzicht in je eigen beperking zodat je ruimte krijgt om je nieuwe mogelijkheden te zien.

Andere Toekomst is een ondersteunende organisatie voor mensen die in de ziektewet zitten en die we door herkenbaarheid verder kunnen helpen in hun proces zodat ze ook weer mogelijkheden zien voor de toekomst. Door herkenbare verhalen van andere te horen lukt het vaak om een start te maken in de verwerking en mogelijkheden te zien i.p.v. beperkingen. Mijn ervaring is dat lotgenoten vaak door hetzelfde proces gaan en allemaal moeten leren accepteren dat we niet meer kunnen wat we eerst wel konden. De tafelrondjes (bijeenkomsten) die we draaien worden begeleid door mensen die zelf een arbeidsbeperking hebben en daardoor makkelijker aanvoelen door welk proces mensen gaan die niet meer kunnen wat ze eerst wel konden.

Op deze website staan blogs. Dit zijn persoonlijke verhalen die geschreven zijn uit eigen ervaring. Deze verhalen gaan niet over deelnemers van de tafelrondjes (lotgenoten bijeenkomsten). Mijn persoonlijke WIA-verhaal is te lezen via onderstaande link.

Mijn doelstelling is om tafelrondjes te organiseren met +/- 5 deelnemers en 2 ervaringsdeskundigen waar een veilige omgeving is. Hier kun je je verhaal vertellen en we samen mee kunnen denken om te voorkomen dat je niet in de valkuilen stapt. Op dit moment kunnen we vanwege Corona helaas geen bijeenkomsten op locatie houden. Wel is het mogelijk om online een meeting te houden. Voor meer informatie neem contact op dan probeer ik zo snel mogelijk iets samen te plannen.

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *